Over HumanLead
HumanLead wil bijdragen aan meer geluk, vitaliteit en balans in werk en leven. Onze ervaren bedrijfspsychologen en coaches hebben passie voor mensen en werken vanuit de positieve psychologie. Wij geloven in ieders unieke kracht en denken in mogelijkheden en kansen als startpunt van onze trajecten.
Naast kennis van de arbeidsmarkt hebben wij veel kennis van de psychologie van gedragsverandering en ontwikkeling waardoor we échte verandering tot stand brengen.

In de uitvoering van ons werk zijn we resultaatgericht. Onze adviezen zijn praktisch toepasbaar waardoor mensen en organisaties handvatten krijgen waar ze direct mee aan de slag kunnen in hun dagelijkse (werk) leven.
Eigenaar en arbeids- en organisatiepsycholoog Evelien van Kollenburg: "Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun werk in rollen als: burn-outcoach, re-integratiecoach, loopbaan-, life- en managementcoach, assessmentpsycholoog, trainer en (organisatie)adviseur.
Na mijn studie Psychologie heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van loopbaanontwikkeling, empowerment, life-coaching en vitaliteit. Ik heb in mijn werkzame jaren meer dan 100 mensen begeleid op het gebied van
loopbaankeuzes, burn-out, stresshantering, persoonlijke effectiviteit en re-integratie. "

Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken!
HumanLead is gevestigd in Utrecht en Houten

Werken vanuit jouw eigen persoonlijke kracht

Maak vrijblijvend kennis met HumanLead


Maak vrijblijvend kennis met HumanLead